NOSH-kutsut ja uusi mallisto

by - elokuuta 11, 2015

Maaliskuussa menetin oman vaatekutsuneitsyyteni, niin vieraan kuin kutsujärjestäjänkin roolissa. NOSH-kutsujen pito oli sen verran kivaa hommaa, että kun NOSHilta ehdotettiin minulle toisien kutsujen pitämistä, ei tarvinnut epäröidä hetkeäkään. Tottakai! Sitäpaitsi uusi Syksy/Talvi 2015 -mallisto kiinnosti muutenkin vähän liiaksi. Heh.


NOSH-vaatekutsujen pitämistä voin muuten suositella oman kokemuksen perusteella oikein lämpimästi. Kutsuemännän edut ovat mielestäni erittäin hyvät ja homma on omalla kohdallani toiminut kutsuille tulleen edustajan kanssa todella saumattomasti. (Pitääkin kehua täällä Turun seudulla olevaa edustajaa, Tarjaa, taas jo toistamiseen!) Emännän etuihin kuuluvat edullisten VIP-tuotteiden tilaaminen ja lahjakortit. Kutsuilla on myös mahdollisuus tilata tiettyjä tuotteita tavallista edullisemmalla exclusive price -hinnalla.

NOSH kuuluu ehdottomasti omiin suosikkimerkkeihini, mitä tulee lastenvaatteisiin. Niinpä olikin superkiva päästä heti ensimmäisten joukossa tutustumaan juuri julkaistuun mallistoon (varsinkin kun viime kerralla pidin kutsut sen verran myöhäiseen ajankohtaan, että moni väri ja koko oli jo ehtinyt loppua). Jos et malta odottaa kutsuille asti, tai niitä ei ole vielä tiedossa, voit tsekata NOSH lasten malliston myös netistä.
Uudesta mallistosta omiksi suosikeiksi muodostui tällä kertaa Siili bodyt, kaikissa väreissään, mutta myös hieman jopa yllättäen tilaukseen meni muun muassa tähtikuvioinen harmaa potkuhaalarikin. Malliston värit olivat taas juuri oikeanlaiset! Keltaista oli syksyn tunnelmissa hieman tummennettu ja Siilikuosin viininpunainen versio oli raikas yhdistelmä, jonka olisin kelpuuttanut pojankin käyttöön. Nyt odotellaankin sitten malttamattomina tilauksen saapumista!

Yksi superhyvä etu kutsujen pitämisessä tai niillä käymisessä on muuten se, että vaatteita voi sovittaa! Olisin ainakin itse ottanut U:lle aivan liian isot koot, jos ei olisi ollut mahdollisuutta nähdä vaatteita livenä ennen ostopäätöstä. Nyt ostoskoriin päätyi vain 74/80 -kokoisia tuotteita. (Alunperinhän olin ajatellut ostavani jo siitä seuraavaa kokoa, eli 86/92.)


Tarjalla oli kutsuvieraille myös ihana yllätys! Vieraiden kesken pidettiin arvonta, ja voittaja sai valita kolmesta vanhemmasta tuotteesta omakseen sen mieluisimman. Tällä kertaa arpaonni suosi sitä, "joka ei ikinä voita mistään mitään, edes silloin kun on mahdotonta olla voittamatta". Eli, juurikin oikeaan osoitteeseen meni siis!

Kutsujen jälkeen, oven painuessa kiinni viimeistä kertaa, olo oli väsynyt, mutta tyytyväinen. Onkohan kovin montaa parempaa tapaa viettää perjantai-iltaa kuin erittäin hyvässä seurassa, mukavissa merkeissä ja hymyssä suin? Kun koti on taas tyhjä ja rauhallinen; lapsi nukkumassa, mies puuhastelee omiaan, ja itse naputtelee tätä postausta ja syö kutsujen tarjoiltavien jämiä... Osaa arvostaa. Hyvin onnistuneet kutsut ja kiva uusi mallisto!Jos haluat järjestää omat kutsut ystävillesi, voit ottaa yhteyttä asuinpaikkasi NOSH edustajaan, ja sopia päivämäärän vaikka siltä istumalta!

*Yhteistyössä NOSHin kanssa.

Katso myös

0 kommenttia