Yllätyssattumus à la NOSH

by - elokuuta 08, 2015

Aika harvoin näkyy täällä blogissa noita asukuvia, mutta on tapauksia, jolloin niitäkin on aivan ultimate pakko laittaa. Kuten esimerkiksi silloin, kun on pukeutunut 9-10 vuotiaille tarkoitettuihin vaatteisiin.

Eilisiltä NOSH-kutsuilta (palataan näihin myöhemmin) jäi tällä kertaa tilattavien tuotteiden lisäksi kotiin pari vanhemman malliston esittelyvaatetta. NOSHin edustaja Tarja oli tuonut mukanaan pinon vanhemman malliston esittelyvaatteita, jotka hän myy poistohinnoin. Kaksi paitaa siis tuosta pinosta päätyi meille. Näistä toinen oli U:lle aivan auttamattomasti liian suuri, joten jätin sen alunperin ostamatta. Haikailin paidan perään ilmeisesti kuitenkin sen verran pitkään (heh), että ihana Tarja jätti sen minulle kiitoslahjaksi kutsuista. Kaikki kunnia siis hänelle tästä asusta! Paita roikkui illalla muutaman tunnin tuolin selkänojalla, kunnes päätin lopulta kokeilla sitä itseni päälle. Olihan se kuitenkin 134-140cm, ja NOSHin mitoitus tunnetusti suht reilunoloista.


No sattuipa niin kivasti, että se sopi allekirjoittaneen päälle kuin valettu. Helmastaan hieman lyhyt, mutta omaan käyttötarkoitukseeni täysin sopiva. Tämä kun on omiaan maksihameen kanssa käytettäväksi. Ja hameen alla on mielestäni mukava olla aina hieman tavallista lyhyempi paita. Ja onhan tästä iloa revitty nyt. Musta on vaan yksinkertaisesti hassua, että mulla on tämänkokoinen vaate päällä. Ja se näyttää aivan siltä, millaiseksi määrittelisin itseni näköisen vaatteen! U:lle tilasin samalla kuosilla olevat keltaiset leggarit, joten voidaan sitten taas samistella näissäkin.


Lastenvaatteesta kun on kyse, niin kaula-aukko on hieman ahtaampi, mitä naisten paidoissa. Mä tykkään itse tästä vähän ahtaammasta. Leikkisä paita näyttää heti jotenkin asiallisemmalta ja ei niin tavanomaiselta, pienempine kaula-aukkoineen. Lisäksi kun tähän yhdistetään vielä mulle normaalia siistimpi kampaus, niin olo tuntuu jotenkin totuttua aikuisemmalta. ...mikä on tietenkin hauska paradoksi, kun onhan mulla kuitenkin edelleen päällä lastenvaate.NOSHillahan on aiemminkin ollut lastenvaatteita, joita olen haikaillut myös omaan vaatekaappiini. Ei niistä mikään ole kuitenkaan silti koskaan sinne asti päätynyt. Paitsi nyt. Tästä tulikin heittämällä mun loppukesän suosikkiasu, joka pääsee jo heti tänään tyttöjen(vai olikohan se äitien...)iltaan koeajolle! Mitäs tykkäätte?

Ainiin, ja vaatteiden ostamattomuuslupauskaan ei onneksi rikkoutunut tämän lahjan myötä.

Katso myös

2 kommenttia

  1. Tosi kivalta näyttää paita sun päällä! Voit sit sanoo U:lle kun paita tulee hänen käyttöön että on äidin vanha ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Ja joo, näin mäkin vähän pyörittelin, että äidiltä pojalle. x)

    VastaaPoista