Stonz - tossut, jotka toimii (+arvonta!)

by - syyskuuta 14, 2015

Yhteistyössä Ipanaisen kanssa.


Syksy tuli ja samalla lapsen vaatettaminen muuttui astetta haasteellisemmaksi. Vajaan vuoden ikäinen tarvitsee myös ihan haalarin ja villasukkien lisäksi jalkineitakin. Tätä aihettahan sivusin jo aiemminkin, kun kyselin neuvojanne. Ihan tuollaisen tavallisen ulkona kävelyn ja konttaamisen lisäksi lapsi kulkee paljon rattaissa ja neliöliinassa. Niinpä jalkineiden tulisi toimia myös näissä tarkoituksissa hyvin. Kantamisessa varsinkin tavalliset kengät ovat hivenen epäkäytännölliset. Usein pitäisi jalassa myös olla jalkineet, jotka sopivat niin kantamiseen kuin ihan leikkipuistohommiinkin. Ipanaiselta löytyi tähän aivan mainio ratkaisu! Stonzit.


Mitkä ne Stonzit sitten oikein ovat? Ne ovat pehmeäpohjaiset tossut, jotka mukautuvat lapsen jalkaan, ja pysyvät kahden kiristysnarun ansiosta erittäin hyvin jalassa. Toimivat käytössä hyvin käytännössä alkusyksystä pitkälle kevääseen. Talveksi töppösiin voi hankkia lisälämmikettä erillisestä sisävuoresta. Tossujen pohja on vahva ja pitää myös kosteutta. Itse arvostan näissä erityisesti sitä, miten helppo ja vaivaton ne on pukea lapsen jalkaan! Erityisen hyvät Stonzit ovat tuollaiselle juuri kävelemistä opettelevalle taaperon alulle, jollainen meidän U:kin on. Tossujen koon kanssakaan ei ole niin kovin paljon väliä, kun näihin voi huoletta ottaa sen isomman koon, ja siten käyttöikä pitenee huikean paljon. Kaiken lisäksi Stonzien valikoima on huikean laaja, ja tossuja koristavat mitä ihanammat kuviot. Ipanaisen sivuilta voikin katsoa, mitä eri vaihtoehtoja näistä on tarjolla.


Meidän Ipanaiselta saadut Stonzit ovat päässeet lapsen jalkaan niin päiväunilla, kantaessa, leikkipuistossa, kauppareissuilla kuin ihan muuten vain ulkoillessakin. Oikeastaan jo ostamani saappaat ovat jääneet äärimmäisen vähälle käytölle, koska Stonzien saapuessa postissa, ei meillä ole enää varsinaisesti kaivattu muita jalkineita. Käytön perusteella olen ollut yllättynyt siitä, miten hyvin nämä ihan oikeasti pysyvät jalassa. Muut meillä olleet töppöset (ja varsinkin ne saappaat) ovat konttaavalla lapsella ennen pitkää pudonneet matkan varrelle. Stonzit kuitenkin pysyvät jaloissa huomattavan paljon paremmin. Lapsi myös kävelee näillä paljon varmemmin, mitä kengillä, kun askeltaminen tuntuu tutummalta, mitä kovan jalkineen pohjan kanssa.
Joka sään tossuiksi näitä itse nimittäisin. Stonzeihin voi ostaa erilliset Linerzit, jotka ovat ihanan pehmeää fleeceä. Lämpövuoren ansiosta näillä tarkenee hyvin sitten talvellakin. Ja tuosta vuoresta tossujen ulkonäkökin saa ihanan lämpöistä fiilistä. Lämpövuori pienentää hieman tuota Stonzien kokoa, joten tämänkin takia kannattaa Stonzeja hankkiessa valita ennemmin tuo hieman isompi koko.Ja nyt huomio!

Ipanainen antaa teille lukijoillekin nyt superkivan mahdollisuuden voittaa Stonzit itsellenne. Eli, laitetaan arvonta käyntiin! Arvon tähän postaukseen kommentoivien kesken yhden parin Stonzeja sekä samaan pakettiin vielä nuo Linerzit! Kommentoi tähän postaukseen, mitkä noista Stonzeista ovat oma valintasi, ja kerrohan vielä, minkä ikäiselle käyttäjälle ne tulisivat, muista liittää mukaan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun sitten tarvittaessa yhteyden. Arvontaan voi osallistua tämän viikon ajan, eli sunnuntaina 20.9.2015 ehtii vielä. Ja tuo Stonz-valikoimahan löytyi Ipanaisen verkkokaupasta.


Toteutettu yhteistyössä Ipanaisen kanssa.

You May Also Like

217 comentários

 1. Osallistun arvontaan. Mun valinta ois Polka Dot Black and White. Ja vuoden ikäselle pikku tytölle tulis :)

  VastaaPoista
 2. Tulevalle esikoiselle nää olis ihanat ensi syksyksi, eli silloin ikää olisi reilu puoli vuotta. Ja nuo harmaat lintukuvioiset olis oikein passelit, sukupuoli kun on vielä salaisuus! <3

  VastaaPoista
 3. Mustat paloauton kuvalla ja vuoden ikäiselle :)

  VastaaPoista
 4. Birds olis varmaan valintani 1v4kk tyypille :) Niinku näky olevan teidänkin valinta.

  VastaaPoista
 5. Ensi kevääksi tällaiset! Sillon ollaan 8kuukautta. Rakettikuviolliset sopis tänne :)

  VastaaPoista
 6. Hai-kuvioiset vuoden ikäiselle taaperolle. :)

  VastaaPoista
 7. Oi Oskulle 1v synttärilahjaksi ♡ Siniset alien töppöset

  VastaaPoista
 8. Vaikea valita, kun kaikki ovat niin ihania! Mutta kyllä nuo pinkit pöllöt taitavat olla voittajat :) Lapsella ikää 1 vuosi.

  VastaaPoista
 9. Oih, ihana arvonta. Meidän valinta olisi nuo Bird kuosin Stonzit. Söpöt ja sopii varmasti moneen asuun. Meidän käyttäjä on kohta 7kk vanha veijari eli tarpeeseen tulisivat syksyksi. <3

  VastaaPoista
 10. Oi, osallistun! Just näitä ihastelin Ipanaisen liikkeessä. Meille sopisi parhaiten ihan mustat :) Ja tulisivat 4,5kk ikäiselle poitsulle.

  VastaaPoista
 11. 3 daisiens mauve. Jos arpaonni suosii, niitä käyttäisi tällä hetkellä 5 kk ikäinen pikkuneiti :).

  VastaaPoista
 12. Tulisi käyttöön vajaa vuoden ikäiselle ja hai kuviolla.

  VastaaPoista
 13. Vaaleanpunaiset sydämellä. Ja vuoden ikäiselle tytölle tulis :)

  VastaaPoista
 14. Lintukuvioiset koossa M :)

  VastaaPoista
 15. Pinkit pöllöt 😊 ja tyttö juuri vuoden täyttänyt.

  VastaaPoista
 16. Nuo harmaat lintuset ja M-koko, pikkumimmi on nyt 2kk :)

  VastaaPoista
 17. harmaat :) 7kk ikäiselle

  VastaaPoista
 18. Äh, olipa vaikea valita; violetit kukalliset vaiko pinkit pöllöt. Mutta värin takia kallistun enemmän pinkkiin, eli pinkit pöllöt! 1v ikäiselle. :)

  VastaaPoista
 19. Birds-kuvioiset 1 v 1kk ikäiselle pimulle :) Oikein alko harmittaa, kun en huomannut toivoa näitä synttärilahjaksi tytölle, on varmaan todella hyvät syksyä ja talvea ajatellen.

  VastaaPoista
 20. Bird-stonzit olisivat valintani juuri 1-vuotta täyttäneelle tytölle.

  VastaaPoista
 21. Harmaat kukkakuvioiset, eli daisy patch greyt ois ihanat 2v tyttöselle :)

  VastaaPoista
 22. Bird -malli, isolle 1,5 vuotiaalle tytöllemme!

  VastaaPoista
 23. Siniset lampaan kuvalla olisivat ihanat! Ikää 8kk.

  VastaaPoista
 24. Black Stonz ois meijän valinta juuri 1v täyttävälle. 🍁🍂🍃

  VastaaPoista
 25. Tuumailin näitä jo raskausaikana, laitoin mielessäni hankintalistalle harmaat vuoden päähän, vuoden ikäiselle. Oi, Onnetar!

  VastaaPoista
 26. Mustat paloauto-kuvioiset 1v 7 kk pojalle :)

  VastaaPoista
 27. Harmaat ilman kuviota. Vauva on 4 kk, mutta todella isojalkainen :)

  VastaaPoista
 28. Noi olis kyllä ratkaisu meillekin! Tyttö täyttää marraskuun alussa vuoden ja kävelyharjoitukset on kiivaasti menossa. Pinkit pöllökuosiset on todella ihanat!

  VastaaPoista
 29. Niina Immonen14 syyskuuta, 2015

  Pinkki pöllö. 1.5 vuotta tyttönen

  VastaaPoista
 30. Blackit töppöset olisivat päheet meidän pikku-Ahdille ensi vuodeksi kun on siinä 10kk-1v!

  VastaaPoista
 31. Noi Shark-töppöset 1v 3kk söpölle Martille! <3

  VastaaPoista
 32. Tyylikkäät harmaat olisivat meidän suosikit. 9 kk poikaselle tulisivat :)

  VastaaPoista
 33. Aivan ihanat nuo viiksikuvioiset :) reilu vuoden ikäiselle pojalle tulisi tarpeen

  VastaaPoista
 34. Lintu stonzit ois meidän suosikit! 😊

  VastaaPoista
 35. Suosikkini on punaiset apinat ja käyttäjä kohta 7 kk.

  VastaaPoista
 36. Reilun vuoden ikäiselle olisi ilo voittaa nuo siniset lammastossut! Repussa kengät ovat vähän painavat ja ikävät, näillä pääsisi kevyemmin :)

  VastaaPoista
 37. Kokomustat on suosikit ja ne tulisi nyt 5 kk pojalle. Mahtava arvonta, nyt peukut pystyyn!

  VastaaPoista
 38. Meille tulisi ihan mustat stonzit! Vuoden ikäiselle pojalle :)

  VastaaPoista
 39. Hei! Ihana arvonta, nää on ollu harkinnassa jo esikoisella ja nyt näitä ipanaisessa jo hypistelty, ehkä pakko hankkia! Nuo hait on ihanat ja tulisi nyt kolmekuiselle, kantaessa varsinkin tahtonut jalat olla viileät tossuista huolimatta!

  VastaaPoista
 40. Oi, olen juuri miettinyt, olisivatko nämä hyvät! Meidän 1v3kk kun kulkee välillä repussa ja välillä kävelee (juoksee karkuun), eikä äiti jaksaisi aina niitä hiekkaisia kenkiä kyljissään :) Arvontaan lähdetään siis mukaan ja kuosisuosikki on Dino.

  VastaaPoista
 41. Oi nää tulisi niin tarpeeseen: L koossa Bird

  VastaaPoista
 42. Harmaat lintukuvioiset 10kk ikäiselle.

  VastaaPoista
 43. Mustat olisi meidän valinta juuri vuoden täyttäneelle pienelle murulle, L-koko menisi kevääseen asti, tulisivat kyllä heti käyttöön meillä :)

  VastaaPoista
 44. Reilu 1-vuotiaalle pojalle ihanat moustache-stonzit (L)! On tullut silmäiltyä aikaisemminkin, mutta ei vaan ole uskaltanut vielä testata. Nyt olis kyllä tarpeen:)

  VastaaPoista
 45. Tiina Markkanen14 syyskuuta, 2015

  Hauskat tossut! Meidän valinta olisi siniset rakettitossut 1 v taaperolle.

  VastaaPoista
 46. Linnut on ihanat, käyttäjän ikä puolisen vuotta :)

  VastaaPoista
 47. Hankintalistalla ovat jo valmiiksi mustat Stonzit linerzeilla tulevalle kuopuksellemme. ❤

  VastaaPoista
 48. Ihanat! Ottaisin itse norsu- tai paloautokuviolliset! Toivottavasti arpaonni suosii

  VastaaPoista
 49. Käyttäjä täyttäisi talvella vuoden, joten syksyn ja talven mönkimisiin ja kävelyharjoityksiin olisi Stonzit tervetulleet :) Kuosin valinta onkin sitten hankalampi kun on niin kivoja vaihtoehtoja :) Heart Dusty Pinkit mätsäis talvihaalariin, mitta toisalta Daisy Patch Greyt taas sopis usemman vaatteen kanssa yhteen :D

  VastaaPoista
 50. Esikoisella oli aikanaan Stonzit, mutta ne on ehtineet jo eteenpäin. Jos arpaonni suosii, niin meille kelpaisi nyt 3-Kuusela pojalle harmaat Stonzit.

  VastaaPoista
 51. Meidän 1,5 vuotias autotyttö ihastuisi paloauto-Stonzeihin. Piipaa piipaa!

  VastaaPoista
 52. Osallistun arvostaan ja suosikiksi nousivat Fire truck-stonzit 8,5 kk poitsulle! :) Meillä kun kuljetaan pääsääntösesti kans kannettavana mutta kovasti opetellaan kävelemään niin noi ois aivan ihanat nyt talveks! :)

  VastaaPoista
 53. Nuo elefantit olisi aivan ihanat mun puolivuotiaalle ryömijälle!

  VastaaPoista
 54. Tiina Savela14 syyskuuta, 2015

  Mustat paloautot ja tulisi käyttöön lokakuussa vuoden täyttäville pojalle.

  VastaaPoista
 55. Harmaat lintukuviolla. Tyttö reilu 2kk.

  VastaaPoista
 56. Harmaat lintu -stonzit olisi mun lempparit juuri 5 kk täyttäneelle :)

  VastaaPoista
 57. Tälläset me juuri tarvittaisiin! <3 Valitsisin nuo norsu kuvioiset ja tuollaisella n. vuoden ikäiselle.

  VastaaPoista
 58. Ihan lähiaikoina syntyvälle pojalle rocket navyt, koska tulokkaan nimi liittyy avaruuteen :) Tosin uskoisin että noin vuoden vanhalle nuo olisivat tulossa, voisi kuvitella, että ensi syksynä olisi kiva temmeltää menemään tuollaisten töppösten kanssa!

  VastaaPoista
 59. Meidän pieni flunssainen 11-kuinen poika osallistuu arvontaan :) Paloautokuviolla ja M-koossa otamme, mikäli onni suosii arvonnassa. Tulisivat kyllä täydellisesti tarpeeseen, kun syksylle ja talvelle pienet kävelemään opettelevat tassut tarvitsevat lämpöä :) Helpottaisi äidinkin pukeutumisrumbaa, kun ei tarvitse sitoa nauhoja kuten nykyistä ensikengistä. Pikkukaverilla kun tuntuu menevän hermo pukeutumisvaiheessa ;)

  VastaaPoista
 60. Osallistuu arvontaan. Tyttöni on melkein 6kk ja tykkään daisy patch -grey Stonzit.

  VastaaPoista
 61. Onpa kivoja kuoseja mutta silti valikoitui noi harmaat sieltä suosikeiksi :) Käyttäjänä toimisi meidän 3kk tyttö, tossukat olis aivan täydelliset sitten ensi keväänä!

  VastaaPoista
 62. Mustat paloauton kuvalla reilu 1-vuotiaalle pojalle, ihanat!

  VastaaPoista
 63. Harmaat olisivat täydelliset 10 kuukauden ikäiselle pojalleni.

  VastaaPoista
 64. Dinot olisi aivan loistavat 10 kk ulkoleikkeihin!

  VastaaPoista
 65. Oi, mukana ollaan! Toiveissa olisi mustat töppöset paloauton kuvalla 9 kk vanhalle :)

  VastaaPoista
 66. Pöllöt on ihanat. Tulee 7kk ikäiselle tytölle.

  VastaaPoista
 67. Osallistuu arvontaan! Ihanat viiksikuvioiset-Stonzit meidän 9 kk ikäiselle pojalle:)

  VastaaPoista
 68. Linnut ehdottomasti meidän 6kk vanhalle tytölle.

  VastaaPoista
 69. Pinkit pöllöt kohta 9kk ikäiselle neidille olisi aivan ihanat :)

  VastaaPoista
 70. Dinot ois mahtavat toiselle 7kk kaksospojistamme, niin testauksen jälkeen vois hankkia toisellekin pojalle :)

  VastaaPoista
 71. Siniset lammaskuvioiset sopisivat 1v3kk pojalle :)

  VastaaPoista
 72. L-kokoiset muva -polka dotit, käyttäjä olisi 1,5 -vuotias. Haaveilin näistä jo viime talvena, mutta en saanut aikaiseksi hankkia, olisi ihana saada sitten nyt talveksi!

  VastaaPoista
 73. Harmaa Bird-malli. Tulossa nyt syksyksi alle vuoden ikäiselle tytölle. :)

  VastaaPoista
 74. polka dog Stonz töppöset. 1v.9kk

  VastaaPoista
 75. Pinkit pöllöt olis ihanat 😍

  VastaaPoista
 76. Oih, näille ois niin tarvetta talveksi!
  Tyttö ensi viikolla 4kk ja talvella varmasti möyritään lumessa menemään.
  Nyt jo kaipaisi ergolla kantaessa tytön jaloille lämmikettä, kun on sellainenkin vilukissa.
  Kuosiksi valitsisin heart - dusty pink, mutta ovat ilmeisesti loppu M koossa, joten toinen vaihtoehto on tuo Owls :)

  VastaaPoista
 77. Moustachet nyt 3-kuiselle pikkujätille. :)

  VastaaPoista
 78. Sanna Lehtinen14 syyskuuta, 2015

  Osallistun arvontaan. Grey Stonzit ois oivat ja isojalkaiselle seitsenkuiselle pojalle tulis 😊

  VastaaPoista
 79. Meille 1v neidille tulis nuo 3 daisies mauve, mikäli arpaonni kerrankin suosisi :)

  VastaaPoista
 80. Värikkään punaiset monkey-tossut kohta puolivuotiaalle neidillemme :)

  VastaaPoista
 81. Pinkit pöllöt olis ihanat :)
  Typykkä on 1v eli olisko se sit tuo isompi koko..

  VastaaPoista
 82. Vaikuttaa loistavilta töppösiltä! Jos arpaonni suosii valitsisin nyt 4kk pojalle mustat Stonzit ensi kevättä varten. 😊

  VastaaPoista
 83. Marjut hokkanen14 syyskuuta, 2015

  Oii nämä olisivat aivan mahtavat meidän vuoden ikäiselle pojalle!! Ehdottomasti mustat, missä paloauto😍😍

  VastaaPoista
 84. Meillä 11 kk kävelee jo vauhdilla ja kenkäasia on ihan kokonaan vielä funtsimatta. Tässäpä ratkaisu! Ja paloautohan sen tietysti pitäisi olla, M-koossa.

  VastaaPoista
 85. Googlailin juuri näitä tossuja eilen, joten arvonta tuli kuin tilauksesta. Toivottavasti vielä onni olisi myötä ja napsahtaisi uudet tossut pojalle. :-) Suosikki on Polar Bear, ja pojalla on ikää nyt 8kk.

  VastaaPoista
 86. Ne viiksiversiot ois kivat meille. 10 kk vanha heppu tarvitsisi juuri ulkoiluun tuollaiset. Toivottavasti onni suosii, kun kovasti tuommoisia juuri tarvittaisiin 😉

  VastaaPoista
 87. Nämä ois ehdottomat meillekin. Kävelemään opetteleva pian 10kk täyttävä tyttönen ihastuisi varmasti noihin pinkkeihin pöllöihin, haalarit kun on isoveljen vanhat ja ei niin tyttömäisistä väreissä 😄 ja sisään tulevat fleecelämmittimet, aivan mahtavat varmasti! Eli mukana arvonnassa ja jospa onnetar olisi meidän tällä kertaa😊

  VastaaPoista
 88. Ihania kaikki! Mutta mustat sopisivat rauhoittamaan meidän kuviolliset ulkoiluvaatteet :). Ja kahdeksan kuukautta on poikasella ikää :).

  VastaaPoista
 89. Ottaisin nuo koko mustat ja ne tulisivat 10kk vanhan poikani käyttöön :)

  VastaaPoista
 90. Pasley Pinkit sopisivat 1-vuotiaalle prinsessalle.

  VastaaPoista
 91. Shark-stonzit olisi meidän valinta :) Ne tulisi 6kk vanhalle poitsulle, joka on kovasti kiinnostunut maailman tutkimisesta :)

  VastaaPoista
 92. Täällä myös yksi innokas arvontaan osallistuva!
  Täydellinen kuosi meille olisi Polka Dot Black and White, koko M (8 kk).
  Nämä olisi kyllä kivat syksyyn, talveen ja kevääseen 😍!

  VastaaPoista
 93. Dinot ehdottomasti meidän vuoden ikäiselle pojalle.:)

  VastaaPoista
 94. Lintutöppöset tulisivat lämmittämään 11kk:n ikäisen pikkumiehen jalkoja! Sormet ja varpaat ristissä, tulisivat niin tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
 95. Kaikki olivat upeita! Ihastuin kuitenkin eniten pinkkeihin pöllöihin
  Tyttö 1-v.

  VastaaPoista
 96. Bird olisi ihana koossa m, se varmaan riittäisi meidän tytölle jolla taitaa olla vain muutama hassu päivä ikäeroa teidän pojun kanssa!

  VastaaPoista
 97. Meilläkin ajankohtaisia nuo 8kk-neidin ulkoilujalkineasiat, joten mukana ollaan 😊 Nuo harmaat Stonzit linnun kuvalla on aika ❤️

  VastaaPoista
 98. Alienit olis just meidän 1-vuotiaan maksuun :)

  VastaaPoista
 99. Elephant olisi mun valinta omalle kävelyä opettelevalle 1v2kk pojalle 😊

  VastaaPoista
 100. Elefanttikuvioiset 7kk ikäiselle pikkumiehelle😊

  VastaaPoista
 101. Osallistun arvontaan! Käyttäjä ei ole vielä syntynyt :) Bird olisi ihana kuva!

  VastaaPoista
 102. Harmaat linnut olisi hyvät ensi syksyksi vielä kun ei tiedä tulevan tenavan sukupuoltakaan.

  VastaaPoista
 103. Näitä olen haaveillut meidän 10kk tytölle. Harmaana ja heti käyttöön!

  VastaaPoista
 104. Harmaat linnut reilu vuoden ikäiselle.

  VastaaPoista
 105. Harmaat lintu töppöset😊 ensi elokuussa 10kk

  VastaaPoista
 106. Minun valintani olisi 9kk ikäiselle tytölleni Black and White polka dots :)

  VastaaPoista
 107. Mustat 1v:lle. :)

  VastaaPoista
 108. Mustat. Juuri 1v täyttäneelle pojalle. :) ois täydelliset!

  VastaaPoista
 109. Juuri ostettiin Tula ipanaiselta (aivan loistava kapine :) ) ja siihenkin käyttöön nämä olisi mainiot, lempparit noista oli Heart dusty pinkit ja tulisivat nyt 8kk pikkuneidille :)

  VastaaPoista
 110. Meille bird stonzit! 😍 reilu vuoden ikäiselle pojalle!

  VastaaPoista
 111. Lila koirat on suosikkini ja ikää 12 kk

  VastaaPoista
 112. Mustat puolivuotiaalle pojalle.

  VastaaPoista
 113. Lilat 3 daisies-stonzit olisi meidän 9kk pikkumimmin valinta. 😊 Tulisivat käyttöön ihan heti.

  VastaaPoista
 114. Birdiet olisi meidän 9kk pikkumimmin valinta. 😊 Tulisivat käyttöön ihan heti.

  VastaaPoista
 115. Vähän tylsä perusharmaa varman päälle:) 2,5kk poika ja nyt jo jalat viuhuu hurjaa tahtia,olisivat sitten odottelemassa ensiaskelia ja miksei kantoreppukäyttöön jo aikaisemminkin.

  VastaaPoista
 116. Annina Vepsäläinen14 syyskuuta, 2015

  Musta-valkoiset polka dot-töppöset olis kivat 1kk vanhalle pojalle :)

  VastaaPoista
 117. Heiiii, tämä lähti vahingossa😁. Enkä saanut sitä enää poistettua. Nyt minulta tuli kaksi arpalipuketta vaikka näin ei ollut tarkoitus...

  VastaaPoista
 118. Himoitsen Bird-kuvioisia Stonzeja kahden viikon päästä vuoden täyttävälle tyttärelleni... Jospa arpaonni olisi kerrankin myöten!

  Tykkään sun blogista. :)

  VastaaPoista
 119. Ottaisin punaiset apina-Stonzit. Tulee isojalkaiselle 1-vuotiaalla, joten ottaisin kokoa L.

  VastaaPoista
 120. Nämä tulisivat siskon lapselle joka syntyy vuodenvaihteessa (<3), varmasti lämmittäisivät vastasyntyneen jalkoja, mutta menisivät myös seuraavan syksyn konttaustreeneissä! Sukupuoli ei ole vielä selvillä joten ottaisin polka dot b&w, jotka sopisivat sekä tytölle että pojalle.

  VastaaPoista
 121. Tossut tulisi tällä hetkellä 7 kuukautta vanhalle pojalle.
  Lempparini ovat sheep-tossut.

  VastaaPoista
 122. Osuipa tämä arvonta hyvään kohtaan, kun ollaan noista Stonzeista haaveiltu. 10 kuiselle pikku miehelle olisi harmaat viiksikuvioiset sopivat 😊

  VastaaPoista
 123. Osallistun arvontaan. :) Meille haluaisin mustat paloauto Stonzit 2-vuotiaalle, jonka jalan pituus on n. 15 cm.

  VastaaPoista
 124. Osallistun arvontaan. Harmaat lintutöppöset olisivat suloiset meidän yhdeksänkuiselle tytölle.

  VastaaPoista
 125. Piia Huhtamäki14 syyskuuta, 2015

  Ihanat!! Meillä stonzit tulisivat käyttöön 10kk ikäiselle pikku pojalle. Me valittaisiin noi stonz mustache töppöset 👍😍

  VastaaPoista
 126. Tuommoiset viiksekkäät, harmaat versiot mieluusti nyt kolmikuiselle esikoiselle huolisin :)

  VastaaPoista
 127. Ooh nää on niin ihania! Meidän pikkutyypillä on ikää 3kk ja valinta ois tuo dino! Tai avaruusraketti, niin vaikea päättää lemppari...

  VastaaPoista
 128. Heart - dusty pink. Tulisivat lokakuun alussa vuoden täyttävälle tytön tyllerölle, joka vasta opettelee kävelyn alkeita ☺

  VastaaPoista
 129. Sheep olisi valinta ja tulossa reilun vuoden ikäiselle pojalle

  VastaaPoista
 130. Eikä ja apua, kun tulikin mahtavaan saumaan tämä arvonta! Ehkäpä noi mustat olisi se meidän juttu kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mukana siis arvonnassa ja 1v mukelon jalkaan sujahtaisivat mikäli arpaonni vain suo! :)

  VastaaPoista
 131. Voi, mä olenkin juuri haaveillut Stonzeja meidän nyt 8 kk ikäiselle pojalle ensi talveksi! Suosikkia on vaikea valita, mutta luulen, että ottaisin ne harmaat kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 132. Oijoi! Kyllä tulis tarpeeseen! Pinkit pöllökuviolla olisi varmasti pikkuneidinkin mieleen :) ja 9kk olisi ikää :) ihanaa syksyn jatkoa teille! :)

  VastaaPoista
 133. Aina niin ihanat! Meidän 9 kk vanhalle neitille ehdottomasti pinkki pöllö!

  VastaaPoista
 134. Toiveissa olisi harmaat Stonzit 1-vuotiaalle nuorelle miehelle

  VastaaPoista
 135. Fire truck töppöset ovat ihanat. 8kk ihanalle pojalle töppöset tulisivat. Kovasti opettelee jo nousemaan omille jaloilleen.

  VastaaPoista
 136. Sharkit pienintä kokoa mitä löytyy<3

  VastaaPoista
 137. Meillä on 10 kk ikäinen tyttönen, joka ottaa askelia tukea vasten ja kengät on ollut mietinnän alla. Nää vois olla ratkaisu meidän ongelmiin. Valitsisin harmaan kukkakuvioidut töppöset kokoa L.

  VastaaPoista
 138. Ai vitsi, kun sattui... Näitä Stonzeja oonkin jo katsellut himoiten!
  Jos onnetar suosisi, toivoisin L-koon mustavalkopilkullisia meidän kävelemään opettelijalle!

  VastaaPoista
 139. 3kk ikäiselle pojalleni ottaisin koko mustat, jos voitto osuisi kohdalle :) Täytyy kyllä muuten ostaa ne itse jos voittoa ei tule.

  VastaaPoista
 140. Harmaa Bird olisi meidän valinta. Ensiksi käyttöön tytölle 1v5kk ja sen jälkeen vauvan käyttöön :)

  VastaaPoista
 141. Stonz polka dot olisi minun valintani 8kk ikäiselle pienokaiselleni!
  Ipanainen on ihan paras kauppa :)

  VastaaPoista
 142. Vitsi mikä arvonta! :) Vaikea valita tuolta vaan yhdet, mutta luulen että meijän valinta ois viikset :) Ja vuoden ikäiselle jäbälle nämä tulisi. Ihan mielenkiinnosta, onko teillä M vai L kokoiset?

  VastaaPoista
 143. Meillä on L. Ehdottomasti suosittelen kyllä teillekin L-kokoa! :) U:n jalan mitta on tällä hetkellä n. 11,5cm, ja nää L-kokoiset on toki pikkusen isohkot, mutta M:t kävis Linerzien kanssa nopeesti pieneks. :)

  VastaaPoista
 144. Suloisia töppösiä kaikki! Stonz Birdsit olisivat meidän valinta, tytsylle. Puolivuotias, mutta käyttöön tulisivat noin vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 145. Okei, eli L kokoa sit meille jos onni suosii ;)
  Ja jos ei suosi, niin taidan käydä nämä ostamassa anyway. Musta Ozbabykin myi näitä, en kyllä muista mitä kuoseja oli.. Mä pähkäilin muuten ihan samoihin aikoihin tota kenkäongelmaa kun säkin, en ehtinyt vaan kommentoimaan siihen postaukseen. Kävin lahjakortilla ostamassa sellaset perinteiset ensikengät stockalta ja ollaan niitä käytettykin, mutta ois noi Stonzit kyllä kiva vaihtoehto!

  VastaaPoista
 146. Nää kyllä vaikuttaa sen verran hyviltä, että meiltä jää noi ensikengät varmaan kokonaan ostamatta. :) Ja on nää töppöset varsinkin ihan vaikka rattailla kulkiessa jne. varmasti lapselle mukavammat, mitä kengät. Että ei ollenkaan huono investointi, vaikka teillä kengät onkin jo! :)

  VastaaPoista
 147. Heart -dusty pink olisi minun valinta 6kk ikäiselle tyttärelleni!

  VastaaPoista
 148. Meidän 10,5 kk esikoispojalle olisi mahtavat tuollaiset dino -stonzit. Poikamme kävelee tuen kanssa, joten noissa olisi mukavampaa ulkoilla, samoin kuin ne olisivat kantaessa mukavammat kuin kengät. Isältä perittyihin jalkoihin koko L olisi varmaan hyvä.

  VastaaPoista
 149. Wau, mahtava arvonta! Tykästyin juurikin noihin samoihin tossuihin kuin U:lla eli harmaat valkoisella linnulla. Tulisivat meille akuuttiin tarpeeseen, koska ensimmäisten kenkien ostaminen on edessä tuota pikaa: tyttö täyttää tässä kuussa 1-v.

  VastaaPoista
 150. Nämähän ovat näppärät!!! Paisley pink olisi sopivin valinta 3kk neidille. Toivottavasti onni suosii!!

  VastaaPoista
 151. Voi kun arpaonni suosisi,juuri ollaan pähkäilty mitä keksitään huomenna 8kk täyttävälle pojalle jalkaan syksyksi ja talveksi. Lammas töppöset olisi meidän pian konttaavalle ihanat :)

  VastaaPoista
 152. Aivan ihania! Mustat valitsisin punaisen paloauton (fire truck) kuvalla. Joululahjaksi tulisivat puolivuotiaalle, eli koko M. :)

  VastaaPoista
 153. Pinkit sydän töppöset reilun vuoden ikäiselle tytölle.

  VastaaPoista
 154. Justiinsa olen pähkäillyt meidän jouluvauvan, nyt siis hippusen vajaa 9 kk tytön kenkäasiaa! Kohta kävellään ja kovaa, mutta rattaissa ja repussakin kuljetaan. Osallistun siis arvontaan sormet ristissä ja nuo stonz owlsit sopisivat just hyvin talvihaalarin kanssa <3

  VastaaPoista
 155. Rakettikuviolliset on meidän suosikit. Käyttäjällä ikää kuukauden verran. :)

  VastaaPoista
 156. Just on ollut mietinnässä noiden ostaminen. Kaikki ihania! Pinkit pöllökuvioiset ois meidän suosikit. Tyttö kohta 7kk ja konttaa sekä nousee seisomaan, joten sopisivat hyvin neidin menoon :)

  VastaaPoista
 157. Paloautot meidän 11 -kuukautiselle vauhtiveikolle! :)

  VastaaPoista
 158. Mukana arvonnassa, violetit Stonzit kukkasilla olisi ihana voittaa meidän pian 11 kk pikkuneidille . Koko M voisi olla hyvä.

  VastaaPoista
 159. Ihanat Stonzit, tuo Polar Bear-kuosi on lemppari, kohta vuoden ikäiselle tytölle tulis :) Olis kyl kiva synttärilahja!

  VastaaPoista
 160. Norsukuviolliset 7kk ikäiselle pojalle :)

  VastaaPoista
 161. Täälläkin alkaa olla ekat kenkähankinnat käsillä, pirpanalla tuli just 8 kk täyteen. Lintu tai raketti ovat erityisen kivoja kuoseja! Ehkä lintu ois kuitenkin se ykkössuosikki... :)

  VastaaPoista
 162. Heart - dusty pink Stonz töppöset on aivan ihanat! Meidän 1-vuotiaalle tulisi käyttöön =).

  VastaaPoista
 163. Koko mustat, sopivat maagisesti minkä vain vaatekerran kanssa yhteen! Vajaan vuoden ikäiselle kävelyä harjoittelevalle, vielä kontaten liikkuvalle neidille tulisivat kyllä tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 164. Moona 1 v tarvitsee M-koon Polka Dogit :)

  VastaaPoista
 165. Pöllöt kevääkis nyt 2kk tytölle

  VastaaPoista
 166. Hait meidän 7kk pojalle talveksi ♡

  VastaaPoista
 167. Kokomustat olisivat tervetulleet meidän talvella vuoden täyttävälle pikkukaverille :)

  Kivannäköinen tuo U:n jumppis! Saako kysellä, mistä tuollainen on löytynyt? :)

  VastaaPoista
 168. Owls-kuvioiset olis ihanat 9kk ikäiselle neitokaiselle :)

  VastaaPoista
 169. heart dusty pink. kokoa m. lapsi on yhä mahassa kasvamassa. ensi syksyä varten :)

  VastaaPoista
 170. Se on Mainion jumpsuit! :) ja on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 171. Osallistuttavahan tähän on! Kiva arvonta. Kohta vuodenikäiselle siniset lammastossut <3

  VastaaPoista
 172. Paloautokuosi ja 1v lapsukainen :)

  VastaaPoista
 173. Siniset lampaan kuvalla yksivuotiaalle pojalle :)

  VastaaPoista
 174. Tylsästi valitsisin vain perusmustat tossut. Menee sitten kaikkien vaatteiden kanssa. Ja noin 6kk ikäiselle ottaisin kasvunvaralla. :)

  VastaaPoista
 175. Ihanat mustat fire truck stonzit olisi meidän valinta. 8kk ikäiselle poitsulle.

  VastaaPoista
 176. Mustat valkosilla palloilla olis meidän valinta. :) Ja käyttäjä on pikkuinen, nyt viittä vaille 3kk eli tulis käyttöön ehkäpä vasta keväällä. :)

  VastaaPoista
 177. Meidän valinta olis Grey Stonz, käy sitten myös tulevalle pikkusiskolle :) 1-2 vuotiaalle tulisivat. Mielenkiintoinen tuote, en ollut aiemmin kuullutkaan!

  VastaaPoista
 178. Oih, olen juuri katsellut näitä! Ottaisin mustat. Tulisivat meidän nyt nelikuiselle. Varsinkin keväällä olisivat varmasti hitti.

  VastaaPoista
 179. Paloautokuosi, ja n yksivuotiaalle

  VastaaPoista
 180. Meillä on tälläkin hetkellä Stonzit käytössä, koska ovat loistavat juurikin kantaessa! Ne tosin ovat juuri jäämässä pieneksi ja seuraavaa kokoa tarvittais! :-) Meidän ihastus on jääkarhu-Stonzit koossa L.

  VastaaPoista
 181. Meille noi punaset apinat! Ja koossa M :)

  VastaaPoista
 182. Mustat paloautot olis ihanat! Pojalla nyt ikää 6kk 😊

  VastaaPoista
 183. 8 kuukautta vanhalle pojalle valitsisin Shark kuosiset Stonzit 😊

  VastaaPoista
 184. 10 kk vauvalle valitsisin ihan perusharmaat. <3 Stonzit on niiiiiin parhaita! :)

  VastaaPoista
 185. Meidän kohta 8kk poika haluaisi ehdottomasti tällaiset. Mustat ois kiva ;)

  VastaaPoista
 186. Mustat pilkulliset huolisin meiän 1 v 1 kk tytölle. Hän on oppinut kävelemään juuri viimeisen kuukauden aikana, joten aivan täydellisesti Stonzit sopisivat täksi syksyksi, talveksi ja kevääksikin vielä! :)

  VastaaPoista
 187. Ruskeat dinot noin 9kk vuotiaalle :) Söpöiset kenkulit :)

  VastaaPoista
 188. 1-vuotiaalle ja nämä kokomustat <3

  VastaaPoista
 189. Nuo söpöliinit pinkit pöllö-Stonzit olis ehdottomasti meidän valinta! Käyttäjä viikkoa vaille 7kk.

  VastaaPoista
 190. Me haluttais harmaat töppöset ja käyttäjä olis siinä vaiheessa alle vuoden, ehkä 8-9kk. :) Näissä on kyllä ihan parasta se, että jalka pääsee liikkumaan ja kehittymään vapaasti!

  VastaaPoista
 191. Nijosa@utu.fi17 syyskuuta, 2015

  Urho 11 kk sanoi bää, joten lammaskuvioiset ovat meidän valinta.

  VastaaPoista
 192. U:ta pari viikkoa nuoremmalle taaperolle olisivat oikein hyvät talvea varten :)

  VastaaPoista
 193. Noi apinakuvioiset olisi meidän marraskuussa vuoden täyttävälle oikein mainiot. Ois mahtavaa voittaa kun nää on jokatapauksessa ostoslistalla ja sika hintavat kumminkin.

  VastaaPoista
 194. Jos Onnetar suosii minua, niin ottaisin ne siniset Stonzit, joissa haikuvio. Tulisivat meidän vajaan vuoden ikäiselle pikkumiehelle, joka jo kovin haluaisi ottaa ensiaskeleita,

  VastaaPoista
 195. Meille kotiutuisi ilmiselvästi norsukuvioiset töppöset muutama päivä sitten 1 vuotta täyttäneelle pojalle :-)

  VastaaPoista
 196. Meidän valinta olisi nuo samat aivan ihanat lintu kuvioiset! 1,3 vuotias tyttö ja voi kauhistus kumisaappaiden hankaluutta :( ja syksykengät niin tönköt että koko ajan ollaan rähmällään

  VastaaPoista
 197. Harmaat lintu-tossut olisi kivat meidän 5-kuiselle pojalle. :-)

  VastaaPoista
 198. Perusharmaat tulisi käyttöön puolivuotiaalle ;)

  VastaaPoista
 199. Black Stonz olisi meidän valinta. Tulisi n. 1vuotiaalle.

  VastaaPoista
 200. Aivan ihanat. Vaikea valinta ja Grey Stonzit. Puolivuotiaalle.

  VastaaPoista