RantaKerttu - lapsiperheiden ravintolatärppi Turussa

by - lokakuuta 20, 2015

Turku on täynnä toinen toistaan parempia ravintoloita. Me olemme ravintolavalinnoissamme monesti melko urautuneitakin, ja luotamme usein niihin jo aiemmin hyväksi todettuihin vaihtoehtoihin. Nyt haluaisin esitellä teille meidän luottovalinnan, RantaKertun.RantaKerttu sijaitsee Turussa, Aurajoen rannassa, aivan Förin lähellä. Siellä on tullut käytyä niin illastamassa kuin lounastamassakin. RantaKerttu on paitsi tunnelmaltaan, myös menultaan, rento. Nykyään tämä ravintola on suosikkimme siitä syystä, että se on lapsen kanssa helppo valinta. Väljä tila, riittävä määrä syöttötuoleja, leikkialue, hoitotaso wc:ssä sekä mikro lastenruoan lämmittämistä varten ovat mielestäni lapsiperheen ravintolaluksusta.

Me kävimme RantaKertussa viime lauantaina hampparibuffetissa, ensimmäistä kertaa. Ja on ehdottoman pakko kehua, että olipa hyvä! Täytyy mennä toistekin. Mikään ei pitkään aikaan ole ollut niin hyvä kuin tuo buffet. Hampurilainen, täysin vapaavalintaisilla täytteillä, itse koottuna. Öh, hipoo täydellisyyttä?  Kutsuisin tätä vähän laadukkaammaksi viikonlopun mätöksi. Eli siis, lähestulkoon terveelliseksi! Vaikka sehän on ihan itsestä kiinni, mitä täytteitä hampurilaiseensa ottaa. Minä, entinen kasvissyöjä, en tänäkään vuonna vietä lihatonta lokakuuta ja se näkyy kuvistakin.Ravintolareissut ovat lapsen syntymän jälkeen olleet enemmän sitä, että missiona on vain saada nopeasti vatsa täyteen ja päästä ulos ovesta (sitä se oli tälläkin kertaa). Ennenhän oli kiva oikein ajatuksen kanssa mennä istuskelemaan ja siinä ohessa syömään hyvää ruokaa. No, elämä on nyt hieman muuttunut, mutta ruoka on silti yhtä hyvää aina, söi sitä sitten kiireessä tai jokaisesta makupalasta hitaasti nauttien!

You May Also Like

4 comentários

 1. Onko siellä tuollainen leikkipaikka lapsille! Toivottavasti on uusi, eikä kyse ole siitä että me ei olla vaan tajuttu että sellainen on. :D Hampparibuffa on kyllä tosi hyvä ja samaa mieltä paikan rentoudesta. Sinne voi tosiaan hyvillä mielin mennä pientenkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, on se leikkipaikka tainnut kyllä olla jo pidemmän aikaa. ;)

   Poista
 2. Tää on niin meidän lemppari!

  VastaaPoista