Totoro-lapaset = onni

by - lokakuuta 26, 2015

Selailin eilen illalla hieman vanhaa blogiani ja sieltä tuli vastaan tämä postaus. Halusin sen jakaa nyt myös täällä, koska aihe on hyvinkin ajankohtainen. Jos mietit vielä joululahjojen hankintaa, niin tässä ainakin yksi hyvä tee se itse -lahjavinkki! ...mikäli puikot pysyvät käsissä, ja Totoro miellyttää. Omasta puolestani voin sanoa, että nämä asusteet ovat käytössä edelleen, ja yhdet rakkaimmista käsitöistäni.

15. helmikuuta 2013

Päivä alkoi siitä mihin eilinen päättyi, eli kutomiseen. Aloitin vihdoin pitkän, piiitkän, harkinnan jälkeen Totoro-lapasten teon (en ole juurikaan pyhittänyt kutomishetkiäni kirjoneuleelle aiemmin). Ja eihän Totoro-lapasia voi kutoa ilman Totoro-leffaa. ;)


Eikä yhtä Studio Ghiblin leffaa ilman toista, ja kolmatta... 

Tilanne kolmen leffan ja koiran kanssa tehdyn virkistävän lenkin jälkeen näytti tältä:Lopulta ilta palkitsi.

Kaksi isoa ja neljä pientä Totoroa seikkailivat käsissäni.

Ja laulelivat sateessa Karhun kanssa sateenvarjojen alla seisten.


Näitä voisi tehdä vaikka minkä värisinä! Ihanat! Rakastan ja vaalin näitä nyt jo suurena aarteenani! Valloittava kirjoneule. :)


Jos olette käsityöihmisiä, ja Totorokin miellyttää, niin ilmainen ohje lapasiin löytyy Ravelrystä.

You May Also Like

12 comentários

 1. Ääää ihanat <3_____<3 itsehän en osaa kutoa, mutta pitää varmaan yrittää vinkata jollekin kutomistaitoiselle ystävälle... Tai äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin superit! Ehdottomasti lahjatoiveisiin, jos ei omin käsin luonnistu! :)

   Poista
 2. Ihanat! <3 mulla on vielä villasukka kesken mutta seuraavaksi on varmaan pakko ottaa noi puikoille! Oliko helpot tehdä vai vaatiko kovasti keskittymistä? :)) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nää aika paljon keskittymistä vei, ainakin multa, kun kirjoneuletta en ollut aiemmin edes juurikaan tehnyt (mitä nyt joskus ala- ja yläasteella koulussa). Mutta mielestäni eivät kuitenkaan kovin hankalat! Kuvio on suht simppeli kuitenkin. :)

   Poista
 3. Siis niiin ihanat <3 :3 Mulla odottaa edellinenkin ikuisuuskudontaprojekti tuolla mutta tämmöset motivois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä työjonoon! Nää on niin kivat. Ja lämpimätkin!

   Poista
 4. Ihanat! Vaarallisen ihanat jos totta puhutaan, koska nyt mun tekee mieli hankkia puikot ja lankaa ja kutoa tollaiset. Siitäkin huolimatta että noin 33 aiempaa kutosmisyritystä on päätynyt nukkekodin lattioita koristamaan kun kärsivällisyys riittää vain pieneen tilkkuun :D Mut jos joskus haluat järjestää arvonnan niin totorolapasista sais aika hyvän pääpalkinnon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe! Pidetään mielessä. ;)

   Mutta siis, nää on niin nätit, että nehän vois motivoida ihan projektin loppuun asti! :D ..jos vaikka tällä kertaa ei se nukkekoti saisikaan uutta tekstiiliä. :D

   Poista
 5. Ei hitsi miten hienot vau! Näiden söpöys on sen verran kovaa luokkaa, että voisin saada joskus jopa valmiiksi :') Lahjaideana täysi kymppi! Totoro <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt vielä ehtii kyllä tehdä vaikka useammat jouluksi! :D Itselle, itselle, itselle ja... no vaikka kavereillekin. :D

   Poista