Kokemuksia ripsenpidennyksistä (sis. alekoodin)

by - marraskuuta 22, 2015

Kerroin aiemmin ottaneeni ripsenpidennykset Kynsistudio Helmessä. Nyt kun olen suunnilleen kuukauden ajan elänyt pidennysten kanssa, voin jo kertoa omat kokemukseni tähän asti. Ensin olisi kuitenkin ehkä paikallaan perustella, miksi halusin ottaa ripsenpidennykset, sillä olenhan hyvin avoimesti ollut luonnollisen kauneuden kannattajajoukkoa jo pitkään. 


Meikkaan hyvin maltillisesti. En läheskään päivittäin. Viikottain saattaisi olla terminä osuvampi kuvaamaan meikkausrutiinejani. Vaikka luonnollisuus onkin mulle se juttu, ei se ikävä kyllä poista sitä tosiasiaa, että viime aikoina olen nähnyt peilistä tylsän ja mitäänsanomattoman näköisen tytön kasvot. Vuoden kotiäiteilyn jälkeen aloin kaivata ulkonäkööni jotain uutta. Ripsienpidennyksissä kiehtoi varsinkin se ajatus, että en edelleenkään joutuisi kuluttamaan aikaani meikkien ja peilin äärellä. Aiempaan meikkausrutiiniini on siis kuulunut peitevoide (silmien alusille) ja ripsiväri, toisinaan myös puuteri sekä poskipuna, ja ehkä jopa huulipunakin. Normaalissa arjessa olen kuitenkin pitäytynyt meikittömyyden lisäksi vain peitevoiteessa ja ripsivärissä. Arvaatteko, mitä olen käyttänyt ripsenpidennysten ottamisen jälkeen? En oikein yhtään mitään! Satunnaisesti olen laittanut peitevoidetta silmien alle, jos aamu on ollut erityisen raskaan oloinen ja näköinen.

Ennen ja jälkeen.

Mulle pidennykset ovat siis alusta alkaen tarkoittaneet oman meikkaamisen vähentämistä. Haaste tässä tietenkin oli se, näyttävätkö pidennykset kaikkea muuta kuin luonnollisilta. Jännitti! Ihan hirvittävästi! Juuri ennen pidennysten laittoa kehotin Teroakin katsomaan minua nyt oikein kunnolla, vielä kun voi. ...no, pelko oli tietenkin aivan turhaa, kuten ehkä jo tiedätte. Olen ollut omiin ripsenpidennyksiini tosi tyytyväinen!

Millaista se eläminen pidennysten kanssa on ollut, eli mitenkäs ne kokemukset?

Ripsenpidennykseni laitettiin siis melko tarkkaan nelisen viikkoa sitten. Ensimmäinen huoltoaika varattiin kolmen viikon päähän ripsien laitosta, joten sekin on nyt sitten jo koettu. Itse tuo pidennysten laittaminen ja huolto olivat yllättävän miellyttäviä kokemuksia. Silmät kiinni makoilua, Marin kiinnitellessä uusia ripsiäni. Omat ripseni ovat noin 9mm pituisia ja pidennyksiksi Mari valitsi täten 11mm pitkät ripset. Mielestäni pituus on juuri sopiva. Pidempiä en kaipaa, mutten myöskään koe tämänhetkisiä liian pitkiksi.

Itse oleminen ripsien kanssa on ollut yllättävän huoletonta. Eniten itseäni on rajoittanut kehote olla nukkumatta vatsallaan tai jopa kyljellään. Myönnettäköön, että tästä rajoitteesta en ole edes välittänyt varsinaisesti, ja ripset ovat pysyneet hyvinä pienestä kapinastani huolimattakin. Pidennykset tuntuivat aluksi jotenkin hassuilta, kuten aina kaikki uusi, mitä ulkonäköön liittyy, mutta nopeasti niihin tottui, enkä nyt enää ole koko ajan niin tietoinen pidennyksistäni. Parhaiten niiden olemassaolon muistan silloin, kun pidän silmälaseja päässä.


Pidennykset ovat kyllä pelastaneet nyt työaamut. Töihin olen tottunut kuitenkin aina vähän laittautumaan, ja se vie aamusta aikaa. Nyt ei ole tarvinnut huolehtia niistäkään viidestä minuutista, vaan olen aikaisimpina aamuina päässyt lähtemään kotoa 15 minuuttia sängystä nousemisen jälkeen. On helppoa kun tietää, että näyttää ripsien kanssa kuitenkin aina vähän huolitellulta. Eipä siis ole kyllä yhtään kaduttanut tämä päätös (jota kyllä mietin todella pitkään, ihan jo periaatteellisista syistä). Juuri tällaista oikeastaan kaipasin! Jotakin, joka muistuttaa itseänikin siitä, että olen paljon muutakin kuin se kotona puuhasteleva pienen lapsen äiti. Koska jossakin vaiheessa vauva-arkea todellakin tein ne perinteiset, eli unohdin pitää itsestänikin huolta.

Ajankohta pidennysten ottamiselle oli ihan täydellinen, pikkujoulukausi kun on nyt käynnissä. Ja mikäs sen parempaa tällaiselle laiskalle (ja taidottomalle) meikkaajalle kuin jo valmiiksi suht skarppi ilme! Että jos vaan yhtään on joskus tehnyt mieli kokeilla ripsenpidennyksiä, niin täällä on yksi ennakkoluuloinen ja epäröinyt kokeilija, joka nyt on tyytyväinen ja iloinen omista pidennyksistään.

Kynsistudio Helmeä voin vain kehua. Ja varsinkin näiden ripsenpidennysten kanssa suosittelen käyttämään ammattilaista. Omat ripseni kestivät todella hyvin tuon ensimmäisen huoltovälin, ja olivat huoltoon mennessä kyllä mielestäni oikein edustuskelpoiset. Allaolevista kuvista näkyy, miltä ripset näyttivät huoltoon mennessä ja huollon jälkeen.Aika hyvät, eikö? Eniten olen tyytyväinen siihen, että omat pelkoni luonnottoman ja överin näköisistä ripsistä karisivat jo heti alkumetreillä. Ja sanoisin, että pidennykset ovat jopa yllättävän hyvännäköiset. Hauskaa muuten myös, miten nyt omien ripsien laitoin jälkeen olen alkanut bongailla muiltakin vastaantulijoilta noita ripsenpidennyksiä, ja en aiemmin ole oikeastaan edes tajunnut, miten suosittuja ne ovat! ..heh.

Nyt on teillä lukijoillakin mahdollisuus saada ripset mukavan edulliseen hintaan, kun saimme Sonjan kanssa teille vielä erillisen alekoodin ripsienpidennyksien ottajille Kynsistudio Helmeen! Koodilla LUMO20, saa 20 euroa alennusta uusista ripsenpidennyksistä! Alennus on voimassa 15.12.2015 mennessä varattuihin aikoihin. Ajan voi varata puhelimitse tai netin kautta. Yhteystiedot löytyvät Helmen omilta sivuilta. Muistathan varauksen yhteydessä mainita tuon alekoodin! Ja muistakaa myös, että koodilla LUMO15 saa tämän kuun loppuun mennessä tehtyihin varauksiin 15% alennuksen kaikista Helmen palveluista! Ihania pikkujouluja siis!
Yhteistyössä Kynsistudio Helmen kanssa.

Katso myös

4 kommenttia

 1. Tosi kivat ja luonnollisenkin näköiset ripset! Mä olen miettinyt pidennyksiä jo muutaman vuoden, oon ollut vähän skeptinen. Nyt oon vihdoin menossa parin päivän päästä ottamaan! Itse olen tottunut meikkaamaan aika paljonkin, mutta kummasti nyt vauvan myötä ei niin vaan enää olekaan samalla tavalla aikaa tai kiinnostusta siihen puuhaan. Ripsienpidennyksiltä toivoisin nimenomaan helpotusta arkeen ja sitä, että näyttäisi edes vähän huolitellummalta vaikkei oikeasti jaksaisi tehdä naamalle mitään! Kiva lukea toisen skeptikon kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä helpotusta noista on kyllä nimenomaan tullut! Mietin jo, että mitäs sitten kun otatan ripset pois, että miten sitä saa itsensä yhtä "kivan"näköiseksi aamuisin. Pitääkö herätä jopa 7 minuuttia totuttua aiemmin...kääk? :P :D
   Sun pidennykset näinkin pikkujouluissa, ja kivoilta näyttivät kyllä ja luonnollisilta niinikään! :)

   Poista
 2. Täytynee paljastaa, että minä (joka en meikkaa lähes koskaan) olen myös haaveillut ripsenpidennyksistä. Ihan sellaisista maltillisista, jotka nimenomaan toisivat jotain "pientä twistiä" ulkonäkööni. Hyvin tehdyt ja oikein valitut ripsenpidennykset nimenomaan näyttävät jopa luonnollisilta. Valitettavasti ihoni silmäluomet mukaan lukien on niin herkkää ja kuivaa, etten voi toteuttaa haavettani. Tälläkin hetkellä olen silmätippa ja -rasvakuurilla, kun kuivuus on vaikuttanut jopa näkööni. Ehkäpä joskus kesällä, kun ilma on kosteaa ja tulee ehkä muutenkin liikuttua enemmän ihmisten ilmoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsit! Silmien iho on kyllä haasteellinen. Mäkin jännitin tosi paljon mahdollista allergiaa (vaikka sitten toki on olemassa myös allergialiimat jne.), mutta onneksi ei mitään tullut.
   Mutta, ehkä sitten kesällä sullekin nuo onnistuu! :)

   Poista