Luotettavasti kaunista - Kynsistudio Helmi (sis. alekoodin)

by - marraskuuta 04, 2015

Kerroin viime viikolla lyhyesti meikkaustottumuksistani, jotka ovat vaatimattomat. Vaikka tykkäänkin luonnollisesta olemuksesta, olen myös ollut melko utelias ripsenpidennysten suhteen. Niinpä kävinkin ystäväni Marin luona, Kynsistudio Helmessä. Mari laittoi ripsenpidennykset mulle ja Sonjalle, ja me poistuimme Helmestä isot hymyt kasvoilla. Olipa juhlava olo!

Otimme pidennykset nyt erityisesti pikkujouluaikaa ajatellen. Vaikka itse varsinkin suorastaan vannon luonnollisuuden nimiin, ei se tietenkään tarkoita, ettenkö haluaisi myös joskus näyttää laitetummalta. Olen vaan itse äärimmäisen huono meikkaamaan, ja harvoin saan vahvemmasta meikistä kovin kaunista. Ripsenpidennykset tuntuivatkin tämän takia ihan loistavalta ratkaisulta!Kynsistudio Helmi sijaitsee Turussa aivan ydinkeskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Ripsipidennysten lisäksi Kynsistudio Helmessä tehdään myös muun muassa geelirakennekynsiä ja oman luonnonkynnen geelauksia. Kynsien laiton oheen voi myös vaikka ottaa vielä ihanan parafiinihoidon, joka on erityisen hyvä nyt, kun käsien ja jalkojen iho alkaa taas kylmempien ilmojen tullessa kuivua. Perinteiset manikyyritkin kuuluvat Helmen palveluihin, ja itse ainakin jäin haaveilemaan ranskalaisesta manikyyristä. Helmen omilla sivuilla voit tutustua vielä paremmin tuohon palvelutarjontaan. Mari on diplomi-kynsimuotoilija, ja usean vuoden työkokemuksen omaava ammattilainen, joten hänen asiakkaansa pääsevät varmasti osaaviin käsiin!
Kauneushoitolat ovat mulle itselle suhteellisen vierasta maaperää. Olikin mukava päästä juttelemaan aiheesta ihan kunnolla. Mari kertoi meille paljon juttuja, jotka olivat ainakin mulle ennestään aivan hepreaa. Olen aiemmin vierastanut esimerkiksi kynsien geelausta, pitäen niitä aina kovin epäluonnollisen näköisinä, mutta Mari kertoi sen harhaluuloksi. Geelauksista tehdäänkin usein hyvin luonnollisen näköisiä, ja joskus ne voivat olla jopa vain estämään kynsien pureskelua. Myös ripsenpidennyksissä lähtökohtana on monesti nimenomaan luonnollisuus.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että ennen ripsien laittoa vahvana ollut jännitys laukesi heti, kun Mari alkoi ripsiä kiinnittää. Rauhallinen olemus ja varmat otteet saivat minutkin rentoutumaan, ja loppujen lopuksi ripsien laitto oli ihan miellyttävä kokemus. Lopputulos viimeistään sai hymyilemään. Ripseni näyttivät edelleen hyvin luonnollisilta, mutta vain näyttävämmiltä, mitä omani. Palailen kertomaan teille vielä parempia kokemuksia ripsenpidennyksistäni, kunhan olen ehtinyt niitä pitää jonkun aikaa.


Pikkujoulukauteenhan kynsien ja ripsien laittaminen olisi ihan nappivalinta! Sonjalla onkin muuten nyt blogissaan käynnissä arvonta, jossa voi voittaa 50€ lahjakortin Kynsistudio Helmeen. Osallistua voi 8.11.2015 asti! Tuon arvonnan lisäksi mulla olisi kivaa pikkulisää tarjoilla teille, nimittäin sovimme Marin kanssa teille lukijoille -15% alennuksen kaikista Kynsistudio Helmen palveluista! Alekoodi on voimassa 30.11.2015 eli marraskuun loppuun mennessä varattuihin aikoihin!


Koodilla LUMO15 saa siis 15% alennuksen kaikista palveluista. Ajan voi varata puhelimitse tai netin kautta. Yhteystiedot löytyvät Helmen omilta sivuilta.  Muistathan varauksen yhteydessä mainita tuon alekoodin!


Yhteistyössä Kynsistudio Helmen kanssa.

Katso myös

0 kommenttia