NOSHin naisten malliston suosikki

by - huhtikuuta 12, 2016

Enpä ole kyllä koskaan aikaisemmin odottanut jonkin vaatemerkin malliston julkaisua niin paljon, että olisin ihan kirjaimellisesti odottanut. NOSH julkaisi juuri viime viikolla uuden naistenmalliston, joka on nyt tilattavissa kotikutsuilla ja edustajien kautta. Oma edustajani sai luonnollisesti viestin heti malliston julkaisun jälkeen, kun löysin nopeasti omat suosikkini. Paketti saapui eilen, ja yksi vaate oli ylivoimaisesti ylitse muiden. Suosikkini koko mallistosta on siis ehdottomasti tämä raidallinen Sara tunika.
Sara tunika on päällä äärettömän mukavan tuntuinen ja istuu kauniisti. On ryhdikäs, mutta kuitenkin rento. Ulkonäöltäänkin ihan just eikä melkein omaan makuuni sopiva! NOSH pitää meillä kyllä paikkansa entistä tiukemmin niin lapsen kuin nykyään äidinkin vaatekaapissa. Terokin kysyi jo aamulla, tekeekö NOSH myös miehille vaatteita. Vinkvink!

Naisten uutta mallistoa voit ihailla Naisten Lookbookista, NOSHin sivuilta. Vai ehditkö jo tehdä oman tilauksesi?


Tuntuu, että olen tänä vuonna ostanut hirveän paljon vaatteita, kun viime vuonna tein vaatehankintoja niukasti. Huomaan kuitenkin, että ostopäätösten tekeminen on nykyään paljon kriittisempi ja monimutkaisempi prosessi, mitä aiemmin. Hyvä niin! Nyt haluan ostaa vaatteita, jotka kestävät käytössä niin materiaalinsa kuin ulkonäkönsäkin puolesta.

Katso myös

2 kommenttia