Kylpyhuoneen tuoreet suosikit

by - toukokuuta 03, 2016

Työn alla on ollut tänä vuonna muun muassa kylpyhuoneen tuotteiden etsintää ja suosikkien löytämistä. Kylppärin hyllyissä majaileva tuotevalikoima on ollut vähintäänkin kirjava ja rikas. Siis rikkaalla tarkoitan sitä, että on ollut purkkia ja pulloa sun toista, avattuja ja jo tyhjentyneitä, suuressa osaa avatuistakin enää purkinpohjat jäljellä. Houkuttelevaa eikö? Ymmärrätte ehkä motivaationi siistimmille kylppärin hyllyille?

Sain alkuvuodesta testiin Urtekramin hiustenhoito- ja puhdistustuotteita. Samalla puhdistin ne surullisen kuuluisat tyhjät ja lähes tyhjät purkit ja pullot pois ja jätin paikalle enää tuotteet, joita oikeasti käytetään. Kappas, kun tyhjeni kummasti! Urtekramin tuotteista erityisesti muutama löysi paikkansa ihan pysyvästi meidän kylpyhuoneesta.


1. Shampoot

Valitsin jokaiselle perheenjäsenelle testiin oman shampoon. Näitä saa muuten ihan peruskaupoista, kuten Prismasta ja Anttilasta, mielestäni varsin kuluttajaystävälliseen hintaan. Itselleni valitsin aloe veraa sisältävän shampoon, normaaleille hiuksille. Lapselle taas tietenkin lasten shampoon (jossa niinikään on aloe veraa) ja mies halusi kokeilla kuivalle hiuspohjalle tarkoitettua shampoota. Kokoonsa nähden nämä ovat yllättävän riittoisat pullot. Olemme myös olleet tyytyväisiä nyt 2-3 kuukauden käytön jälkeen, ja ostoskoriinkin nämä varmasti päätyvät vielä, kun testipullot loppuvat.

2. Hoitoaine

Hoitoainetta en käytä läheskään joka kerta, kun pesen hiukset. Olen laiska, mitä tulee kauneudenhoitoon. ...mikäli se ei vielä ole tullut selväksi. Mutta minulla on tähän kyllä kampaajan siunaus. ;) No, joka tapauksessa, olen käyttänyt ennenkin suihkutettavia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, mutta en ole ollut niihin kovin tyytyväinen. Tähän Urtekramin hoitoaineeseen olen kuitenkin ollut, kuten kuulemma mieskin, joka on vaivihkaa käyttänyt tätä.


3. Vartalon kuorinta

Urtekramin Body Scrub on kenties ollut se ihanin löytö. Aivan toisenlainen kuin ne kuorintavoiteet, joihin olen tottunut. Tämä tuntuu jotenkin täyteläisemmältä ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Myönnettäköön että tuo purkin ulkonäkö on myös iso plussa. ...vaan silti parasta tässä on ollut himalajasuolan tuntu käsissä ja vartalossa. Tuote, joka tuntuu ihan oikeasti kuorivan.

Tässä on kyllä pitkälti ne, mitä suihkussa käydessäni kaipaan, mutta täydentäisin tätä valikoimaa vielä ainakin riittoisalla (siis erityishuomio RIITTOISALLE) suihkusaippualla ja kasvojen pesuaineella. Mitä hygienia- ja kauneudenhoitotuotteisiin tulee, luotan kuitenkin eniten mottoon "Let's keep it simple.".

*kuvissa näkyvät tuotteet saatu

Katso myös

2 kommenttia

  1. Meiltä löytyy myös Urtekramin tuotteita muutama. Tosin hajustettomia. Ainakin nuo aloe vera ja brown sugar shampoot sisältävät herkästi allergisoivia hajusteita.. Olen käyttänyt nyt ahkerasti CosmEthics sovellusta apuna kosmetiikkaostoksilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CosmEthicsista olenkin kuullut, mutta en ole vielä saanut aikaisesti ladata puhelimeen. Pitäisi kyllä! :)

      Poista