Maatalousmuseo Sarka - koko perheen suosikki

by - toukokuuta 03, 2016

Viime kesänä hehkutin jo vuolaasti kotikaupunkini Loimaan ylpeyttä, Maatalousmuseo Sarkaa. U oli tuolloin vasta 9 kuukautta, joten hänen osaltaan vierailu jäi enimmäkseen rattaissa makoiluksi. Tänä vappuna päätimme ex-tempore tehdä uuden reissun Sarkaan, ilman niitä rattaita.

Sattumalta pääsimmekin katsomaan uudistuneen näyttelyn Maatalouden aika sen ensimmäisenä aukiolopäivänä ja kaikki olikin ihan erilaista, mitä viimeksi. Oma vierailuni jäi tällä kertaa hivenen pintapuoliseksi, koska jotenkin on sellainen tunne, että me tullaan lapsen kanssa käymään täällä vielä usein... Nyt keskityin vain siihen, että pienin saisi reissusta mahdollisimman paljon irti.

Ja kyllä hän saikin. Taapero mennä viiletti paikasta toiseen. Innostuneena paineli nappeja toisensa perään, seikkaili, haltioitui ja huvittui. Kerroin jo viimeksikin, että Sarka-museo on erittäin lapsiystävällinen paikka, sillä siellä on monipuolisesti tarjontaa kaikenikäiselle museokävijälle. Lapset innostuvat varmasti eritoten noista jo mainitsemistani napinpainalluksista ja vähän vanhemmalle kävijälle taas on paljon luettavaa ja tutkittavaa. Iso peukku jälleen kerran.


Me ollaan jo ihan Sarka-faneja! Ja tämähän on muuten Museokorttikohde! Läpäisi taaperotestin ihan kevyesti, huippuarvosanoin.


*reppu saatu/tuutilulla.fi

Katso myös

0 kommenttia