Yhtä juhlaa - Varpublogien kesä alkoi

by - kesäkuuta 11, 2017

Tämän viikon alkuun osui yksi erittäin onnekas juttu, kun ennalta sovittuna piknikpäivänä paistoi aurinko täydeltä taivaalta ja ilma oli siis täydellinen! Vietimme Varpublogien kesänaloitusjuhlia rennoissa merkeissä Liedossa, Sonjan kotipihalla.

Jälleen kerran, kuten aina meidän porukan tapaamisten jälkeen, olen ihan super-iloinen siitä, miten mahtava jengi meillä on kasassa! Siitä, miten joka kerta tuntuu kuin jo pitemmän aikaa toisensa tuntenut kaveriporukka kokoontuisi. Yhdessähän tätä tehdään, ja erityisen kivaa se tekeminen on vielä silloin, kun ne tekijäkaveritkin on näin kivoja! 

Järjestettiin nyyttärit, ja piknik-pöytä täyttyi toinen toistaan ihanimmista herkuista. Kahvinjanoisille tarjolla oli myös Iriksen upouuden liikkuvan espressobaarin (näin tuttavallisesti vaan kahvimopo) antimia. Pääsimme ensimmäisinä testaamaan Turku Kahvilla -konseptia, ja hyvältä vaikutti! Mopon voit bongata nyt ympäri Turkua. Tarkkaile silmillä, näkyykö mustaa pienen pakettiauton näköistä mopoa, jossa lukee Turku Kahvilla.

Musiikin suurena ystävänä tulin ikionnelliseksi, kun sain järjestettyä Milja Inkerin meille esiintymään. Miljan esikoislevy on tunnelmallinen, riipaisevan kaunis ja sopivasti synkkä. Sen voit kuunnella myös Spotifyssa. Jonkinlaista kesäillan taikaa oli tunnettavissa, kun puiden oksat heiluivat kevyesti tuulen mukana ja Miljan kaunis ääni kantautui korviin, samalla kun laskeva ilta-aurinko hiveli silmiä.
Lisää kesätunnelmia voit lukea myös esimerkiksi Annun ja Markon blogeista.

Katso myös

0 kommenttia