Varpuset pikkujouluna

by - marraskuuta 26, 2017

Ihan tämän vuoden viimeisinä päivinä tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Varpublogeja alettiin suunnitella. Sivustomme avattiin 3.4.2017 ja siihen mennessä meitä bloggaajia oli reilu kymmenkunta. Jo ensimmäisestä tapaamisesta saakka oli selvää, että yhteisössämme on kyse muustakin kuin pelkästä bloggaamisesta. Välitön, rento tunnelma syntyi jo alusta asti ja on jatkunut aina kun näemme toisiamme.


Sivuston julkaisun jälkeen joukkoomme on saatu lisää ihania persoonia ja blogeja. Nyt meitä on jo reippaasti yli parikymmentä ja blogikattauksemme mukavan monipuolinen - perheblogeista kulttuuriin ja retkeilystä leipomiseen.

Kun vuosi sitten aloin tätä yhteisöä perustaa tuttujen bloggaajien kanssa, en vielä osannut aavistaa, miten arvokas juttu tästä lopulta oikeasti tulisi. Olen saanut tutustua mielettömän ihaniin uusiin tyyppeihin! Ne ihmiset tässä kaikessa ovat siis lopulta olleet tietenkin se paras juttu. Ja on ihana päästä aloittamaan ensi vuosikin tämän mahtavan Varpujengin kanssa! Ilon aiheet on aina parempia jaettuna ja niin on bloggaaminenkin. Parasta on, kun ne saa jakaa vielä näin huikeiden ihmisten kanssa, mitä meidänkin jengiin on löytynyt!Eilisiltana vietettiin jälleen laatuaikaa isolla porukalla, kun meillä oli pikkujoulut. Reilu kolme tuntia kului kuin silmänräpäyksessä ja illan ohjelmakin oli pikkujouluihin hienosti sopivaa. Päästiin istumaan iltaa Greenlips Beautyn tiloihin tänne Turkuun, ja samalla saatiin hyvää tietoa luonnonkosmetiikasta. Illan aikana Greenlipsin Sharon ja Mona tekivät meille myös huulimeikkejä ja pikakampauksia!

Greenlips on siis turkulainen luonnonkosmetiikkaa maahantuova yritys, jolla on sekä verkkokauppa että kivijalkaliike. Marraskuussa liike täytti jo seitsemän vuotta, joten voidaan puhua luonnonkosmetiikan saralla jo pitkästä ajasta. Itse en ollut aiemmin käynyt liikkeessä ja olikin ihana huomata, miten kaunis ja viihtyisä se on. Itsehän tein päätöksen luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä jo vuosi sitten, mutta koska käytän kosmetiikkaa loppujen lopuksi todella vähän ja ajatuksenani on ekologisuuden varjolla käyttää vanhat tuotteet pois, on kaapissani edelleen sekä luonnonkosmetiikkaa että synteettistä iloisesti sekaisin. Arvioisin kuitenkin, että luonnonkosmetiikkaa jo selvästi enemmän. Tästä aiheesta on mieleni tehnyt jo pidempäänkin kirjoitella, mutta katsotaan jääkö se vielä ensi vuoteen. Mulla on ollut joitain tuotteita testissä nyt jonkun aikaa, ja nimenomaan sellaisia, jotka tulisivat korvaamaan synteettiset vaihtoehdot. ...mutta niistä myöhemmin!


Palatakseni vielä tekstin alkuperäiseen aiheeseen, niin kun näin tämän ylläolevan kuvan kakun, mulla meinasi tulla itku. Ajatus siitä, että jokin vuosi sitten liikkeelle lähtenyt ratas on pyörinyt yhdessä vuodessa näin pitkälle ja tiiviiksi porukaksi (huolimatta siitä, että meistä suurin osa on ollut toisilleen täysin tuntemattomia) on ihan mielettömän ihana.

Toivottavasti teillä muillakin on kivoja pikkujouluja tiedossa!

You May Also Like

0 comentários