Ekokosmetologilla - eväitä hyvään oloon

by - joulukuuta 13, 2017

Yhteistyössä EkoKauneushoitola Karoliina K.


Juuri viime viikolla uudenvuodenlupausten yhteydessä totesin, että fyysinen puoli olisi kunnossa, että ensi vuonna keskitytään henkiseen. No, unohdin siinä samalla jotain. Nimittäin sen, että fyysinen hyvinvointi ei tarkoita vain liikuntaa ja sitä, että syö terveellisesti. Sain siitä tänään hyvän muistutuksen kun kävin Karoliina K.:n EkoKauneushoitolassa Tupalanmäen Puodissa.

Kävin siis yhteistyön merkeissä ekokosmetologi-Karoliinan kosmeettisten käsien alla. Siinä makoillessa sitten tajusin, että yleisesti olo voisi olla varmaan paljon energisempikin ...ja virkeämpi ...ja nuorempi. Puhuimme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti, ja se minut oikeastaan saikin pysähtymään hetkeksi tähän aiheeseen.


Ekokosmetologikäynnillä oli yllättävän iso vaikutus. Se sai miettimään juuri sitä, millaisista asioista arki koostuu ja miten vähän kiinnitän huomiota esimerkiksi oman ihoni hyvinvointiin tai omaan vireystilaan. Kun koulutehtävät ja muut projektit painaa päälle, perhearkea nyt varsinkaan unohtamatta, on helppo sivuuttaa esimerkiksi ihonhoitorutiinit tai rentoutuminen.

Naiivisti olen oikeastaan aina ajatellut kosmetiikka-asiat puhtaasti ulkonäöllisiksi jutuiksi. Karoliinan kanssa keskustellessa kuitenkin aika nopeasti ymmärsin, että ekokosmetologin palveluilla on paljon kokonaisvaltaisempi vaikutus kehoon, mitä edes osasin kuvitella. Ihmistä hoidetaan ja ajatellaan kokonaisuutena. Ja se minua viehättää!

Jotta jaksaa,

täytyy jaksaa pitää myös itsestään huolta.


Jos oma kehoni nyt lukisi tätä tekstiä, niin mua kyllä vähän hävettäisi. Hävettäisi myöntää, miten paljon olen häntä laiminlyönyt. Mutta ei se mitään, voin nyt skarpata. Tärkeintä itselleni tässä vaiheessa on löytää sellaisia rutiineja ja tapoja, jotka sopivat kiireiseen (ja näissä asioissa laiskaan) arkeen ja tuovat siihen oman positiivisen lisänsä.

Tänään Karoliina teki minulle kahden tunnin Uniikin hoidon, johon sisällytettiin muun muassa detox-hoitoa, turvekasvohoitoa ja hierontaa eteerisillä öljyillä. Näistä mulla riittää juttua useampaankin kertaan, sillä kävimme Karoliinan kanssa läpi mun tämänhetkistä tilannetta, kuten jo sanoinkin, ihan kokonaisvaltaisesti. Vaikka ajattelinkin olevani elämäni kunnossa, niin kyllä sitten tuli kuitenkin mieleen niitä juttuja, joissa voisi kaivata neuvoja. Palaan asiaan kuitenkin paremmin ensi vuoden puolella. Sillä välin kannattaa käydä kurkkaamassa vaikka vielä Petrankin blogista, millainen Uniikki kasvohoito oli. (Petran blogissa myös muuten alekoodi!)


Tupalanmäen Puodista vielä sen verran, että se on ihan äärimmäisen monipuolinen liike Liedossa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Puodissa on myynnissä ekokosmetiikkaa, luontaistuotteita, kodin pesuaineita, luomuruokaa, välipaloja... Ja palveluvalikoimassa taas on Karoliinan EkoKauneushoitolan lisäksi niin ravinto- kuin vyöhyketerapeutinkin palveluita! Yllätyin itse valikoiman laajuudesta, kun kävimme Varpubloggaajien kesken siellä lokakuussa vierailulla. Tosi monia itselle tuttuja tuotteita, mutta myös valtava määrä ihan uusia ja mielenkiintoisia tuoteperheitä ja uutuustuotteita. Tuotevalikoimaan pääsee käsiksi myös verkkokaupan kautta!

Tupalanmäen Puoti sijaitsee aivan Liedon keskustassa, Hyvättyläntien varrella. Osoite: Hanhipolku 2 L 1, 21420 Lieto. Karoliinan löydät sekä Instagramista (@karoliinak._) että Facebookista.

You May Also Like

2 comentários

  1. Karoliinan tekemä hoito on ihana! 😍 Ja siis todella samaistun tuohon ihon laiminlyöntiin 😑 Nyt oon yrittänyt muuttaa tapojani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellä oli nyt ainakin helpompi ja enemmän motivaatiota muuttaa näitä olemattomia rutiineja, kun positiivisen muutoksen ihossa on ainakin aika nopeasti jo huomannut! :)

      Poista