Uudistunut Hiekkaleikkejä

by - huhtikuuta 23, 2018

Kun tämä blogi näki päivänvalon toukokuussa 2014, oli sen funktio olla raskausblogi, jossa puhutaan asioista, jotka odottavaa äitiä mietityttävät. Nyt raskaus ja vauva-arki ovat enää lähivuosien muistoja ja perhe-elämä sujuu tasaiseen tahtiin. Siinä ohessa suoraan lapsiperhearkeen liittyvät ja blogiin asti päätyvät jutut tuntuvat vähentyneen ja kirjoittamista inspiroivat enemmän aivan toiset kiinnostuksenkohteet.


Olen poistanut satoja vanhoja ja kymmeniä uusia tekstejä täältä blogista, sillä tehtyäni päätöksen blogin jatkosta, suunnasta ja aihepiireistä, eivät vanhat tekstit tunnu enää sopivan tänne. Pyrin siihen, että kun Sinä, lukija, tulet tälle sivustolle saat jatkossa yhtenäisempää sisältöä. Niin ikään tulet aiempaa harvemmin lukemaan täältä perheemme kuulumisia, mutta sitäkin useammin asiapitoisempaa sisältöä, jota olen blogissa halunnut vaalia.

Yläpalkin navigaatiosta löydät blogin pääaihepiirit, joita ovat siis olemus, elämä, ruoka ja vapaa-aika. Olemus pitää sisällään kauneuteen ja terveyteen liittyviä juttuja. Kokonaisuus, josta olen nyt kiinnostunut ja innostunut erityisen paljon. Elämä taas kattaa niin onnellisuuteen, unelmointiin kuin arjenhallintaan liittyviä näkökulmia. Ruoka on juuri sitä, miltä se kuulostaakin, mutta painottuu vegaanisiin valintoihin. Vapaa-aika pitää sisällään sekä kotona olemista että reissailua.


Se, mikä tässä blogissa ei ole muuttunut, on minun äitiyteni. Ja itseasiassa juuri se onkin vaikuttanut ja johtanut siihen, että tällä sivustolla tulen keskittymään jatkossa entistä enemmän siihen, miten me, minä ja sinä, voimme omassa arjessamme tehdä ekologisempia valintoja ja vähentää omaa kemikaalikuormaamme - mutta rennosti, ilman paasaamista ja syyllistämistä. Uskon vakaasti siihen, että pienet teot synnyttävät suuria, joten asiat tulevat pysymään myös sillä tasolla.

Boheemin ekoilun lisäksi Hiekkaleikkejä leikitään erityisesti hyvinvointi edellä. Ja siitä johtuen tämä suurehko blogimuutoskin on nyt tässä. Tällä hetkellä tuntuu, että niin minä kuin tämä sivustokin voimme paremmin, kun jatkossa keskitymme siihen, millä on meille merkitystä.

Jos olet jo vanha lukija, toivon että viihdyt jatkossakin. Jos taas olet ensimmäistä kertaa tutustumassa, tervetuloa ja tule uudelleenkin!

Katso myös

0 kommenttia