Parhaassa seurassa (Varpugaala 2018)

by - kesäkuuta 11, 2018

Kuten Turun Jodelissakin todettiin: "Lauantaina oli Turussa jotkut blogibileet". "Varpublogi", tiesi joku kertoa. Muuten oikein, mutta se on muuten Varpublogit. Ja siis oli kyllä juhlat! Meidän ihanaakin ihanampi blogiyhteisö täytti keväällä (huhtikuussa) yhden kokonaisen vuoden! Juhlien ajankohta vähän venähti, mutta hyvää kannatti odottaa.


Vietettiin synttäreitä oikein isosti, kun tapahtuma nimettiin Varpugaalaksi ja paikalla oli lähes jokainen bloggaajistamme! Voisin runoilla enemmänkin, mutta tällä kertaa mielestäni kuvat totisesti puhuvat puolestaan. Sen tosin haluan sanoa, että meidän Varpujengi on vaan yksinkertaisesti niin älyttömän mahtava, että bloggaaminen on saanut ihan toisenlaisen merkityksen - yhteisöllisyys on se, mikä on tämän koko jutun vahvuus!

Juhlien ohjelmaan kuului palkintojenjako, jossa bloggaajamme palkittiin kukkakimpuin sekä yhteistyökumppaneilta saaduin palkinnoin. Pari kyyneltä vierähti poskelle kun sain erityispalkinnon, Vuoden Varpu. Myös varsinainen lahja lämmitti mieltä hyvin paljon ja tulemmekin varmasti syksyllä sen miehen kanssa lunastamaan. Sain nimittäin lahjakortin Naantalin Kylpylään!

Juhlapaikkana meillä oli turkulainen valokuvaamo-kahvila Pimiö Lounge, jonka tilat olivat oikeastaan juuri sopivat meidän jengille. Kauniit juhlakoristeet tarjosi Juhlahumua ja upean 1-vuotiskakun taasen Deligo Catering, joka pitää Turun Taidemuseon kahvilaa Cafe Victoria. Saimme myös nauttia Rostenin Leipomon siemenrapeista herkuista ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomista. Ansaitun hehkutuksen illan ja seuraavan päivänkin aikana saivat myös palkintokimppumme, jotka Arteflos meille teki. Kotiinviemisiksi saimme lisäksi tuhdin kokoiset goodie bagit, joiden tuotteita toisiinsa yhdisti omasta mielestäni hienosti hyvinvointi ja hyvä olo. Näihin tulen palaamaan sekä Instagramin että täällä bloginkin puolella.

Kuvaajana juhlissa oli Ronja Siitonen, jonka kuvia pääset katsomaan Instagramista: @ronjasphotoz. Kaikki postauksen kuvat ovat siis Ronjan ottamia.


Katso myös

1 kommenttia

  1. Onnea 1-vuotiaalle blogiyhteisölle ja sinulle erityispalkinnosta! Samalla myös kiitokset tästä mukavasti blogisivustosta, jonka kautta on kätevä seurata turkulaisia blogeja :)

    VastaaPoista